Menu Sotscop

In Sotscop wordt de menu gemaakt met respect voor de seizoenen. We maken eigentijdse variaties op Vlaamse en Franse klasiekers en kijken soms wat over de grenzen heen.

In de keuken werkt Jaro samen met sous-chef Radju, zij gebruiken dagverse seizoensproducten, die met respect en zorg klaargemaakt worden. Daarom hebben we ervoor gekozen om te werken met een vaste menu, om deze elke dag perfect te brengen kunnen we helaas niet aan alle diëtaire kwesties voldoen.

We werken met een maandelijks wisselend menu aan 49 € (excl drank en dessert) met mogelijkheid tot uitbreiding. Per gerecht is er steeds een volwaardig vegetarisch alternatief. De eerste 2 gangen zijn deelgerechten, de optionele 3e kan als deelgerecht of per persoon genomen worden en als hoofdgerecht tot slot geven we telkens de keuze tussen vlees of vis.

Er is telkens de optie tussen een mooie selectie aangepaste wijnen en aangepaste niet-alcoholische dranken, die zorgvuldig geselecteerd werden om de gerechten te complimenteren.

menu

49 €

Brood - boter van Svanetizout

Amuse

***
Voorgerechten

Bouchot mosselen - Thaise wijze

-

Asperges
morieltjes - kwartelei - daslook

-

Optie: Ceviche van coquiles
boterraap - geconfijte citroen
+14

***

Main

Ribeye ‘Vacapunk’ - tuinbonen - artisjok - portosaus

of

Zeebaars - kokkels - chimichurri - zeevenkel - beurre blanc

***

Dessert en/of kaas (optioneel)

Rabarber - witte chocolade - kamille - verveine  +9

Huisklassieker: Dame blanche +9

Kaasplankje van Schockaert +14

***

Pictures are taken by Stefan Op de Beeck, Bastien Vincent, Eric Creve & Ellen De Munter