Menu Sotscop

In Sotscop wordt de menu gemaakt met respect voor de seizoenen. We maken eigentijdse variaties op Vlaamse en Franse klassiekers en kijken soms wat over de grenzen heen.

In de keuken werkt Jaro samen met sous-chef Raju, zij gebruiken dagverse seizoensproducten, die met respect en zorg klaargemaakt worden. Daarom hebben we ervoor gekozen om te werken met een vaste menu, om deze elke dag perfect te brengen kunnen we helaas niet aan alle diëtaire kwesties voldoen.

We werken met een maandelijks wisselend menu aan 49 € (excl drank en dessert) met mogelijkheid tot uitbreiding. Per gerecht is er steeds een volwaardig vegetarisch alternatief. De eerste 2 gangen zijn deelgerechten, de optionele 3e kan als deelgerecht of per persoon genomen worden en als hoofdgerecht tot slot geven we telkens de keuze tussen vlees of vis.

Er is ook de keuze tussen een mooie selectie aangepaste wijnen en aangepaste niet-alcoholische dranken, die zorgvuldig geselecteerd en gemaakt werden om de gerechten te complimenteren.

menu

Brood - boter van Svanetizout

Amuse

Voorgerechten

Makreel
daikon - shiso - udon

-

Pastinaak
open ravioli - hazelnoot - reypenaer

-

*Optie: Cocquille
knolselder - rode curry - radicchio
+16

Hoofdgerecht

Hert
violet aardappel - schorseneer - chocolade - blauwe bes - witloof

of

Roodbaars
aardpeer - trompet de la mort - beurre blanc

***

*Dessert en/of kaas (optioneel)

Pompoenijs en pompoenpraliné - mandarijn - amandel 12

Huisklassieker: Dame blanche 12

Kaasplankje van Schockaert 14

Pictures are taken by Stefan Op de Beeck, Bastien Vincent, Eric Creve & Ellen De Munter