Menu Sotscop
In Sotscop wordt de menu gemaakt met respect voor de seizoenen. We maken eigentijdse variaties op Vlaamse en Franse klassiekers en kijken soms wat over de grenzen heen.
In de keuken werkt Jaro samen met sous-chef Raju, zij gebruiken dagverse seizoensproducten, die met respect en zorg klaargemaakt worden. Daarom hebben we ervoor gekozen om te werken met een vaste menu, om deze elke dag perfect te brengen kunnen we helaas niet aan alle diëtaire kwesties voldoen.
We werken met een maandelijks wisselend menu aan 49 € (excl drank en dessert) met mogelijkheid tot uitbreiding. Per gerecht is er steeds een volwaardig vegetarisch alternatief. De eerste 2 gangen zijn deelgerechten, de optionele 3e kan als deelgerecht of per persoon genomen worden en als hoofdgerecht tot slot geven we telkens de keuze tussen vlees of vis.
Er is telkens de optie tussen een mooie selectie aangepaste wijnen en aangepaste niet-alcoholische dranken, die zorgvuldig geselecteerd werden om de gerechten te complimenteren.
menu
49 €
Brood - boter van Svanetizout
Amuse
***
Voorgerechten
Rundstartaar
Gerookte eidooier - rode ui
-
Gepofte wortel
Gember - Zwarte look - Soba
-
Optie: Langoustine
Salsa Verde - Tomatillo
+14
***
Main
Lam
Courgette - Feta - Metaxa
of
Mooie meid
Romanesco - groene asperge - zeekraal
***
Dessert en/of kaas (optioneel)
Kersen - bourbon-vanille - merengue - Guignolet 9
Huisklassieker: Dame blanche 9
Kaasplankje van Schockaert 14
***
Pictures are taken by Stefan Op de Beeck, Bastien Vincent, Eric Creve & Ellen De Munter